Ihana kesäkuu

 

Istuskelen tässä parvekkeella ja ajattelin taas pitkästä aikaa päivittää vähän blogia. Kesä on jo täydessä vauhdissa ja koitan nauttia siitä niin täysillä kuin voin. Varasin juuri heinäkuuksi Rodoksen matkan ja muitakin pienempiä reissuja on luvassa. Onpas mukavaa!

Kesällä on niin paljon enemmän aikaa puuhailla kaikenlaista kun illat ovat valoisia, niin ikään kuin aikaakin olisi jotenkin enemmän. Siksi olen aloitellutkin myös pientä keittiöremonttia, vaikka kylläkin ulkona olo kieltämättä kiinnostaisi enemmän. No mutta vaihdan keittiössä välitilan, keittiön kaapin ovet ja samalla vaihtoon menee myös vanha liesituuletin. Nuo kaksi ensimmäistä ovat enemmänkin ulkonäkö seikkoja ja on kiva saada keittiöön vähän freshimpi look. Sen sijaan vanha liesituuletin on jotenkin ajan saatossa menettänyt tehojaan ja tuntuu että kaikki käryt ja rasvat jäävät imeytymättä liesituulettimen uumeniin.

liesituuletin

Tuollainen pieni remontti on loppujen lopuksi aika edullinen toteuttaa kun vain yksi kone menee uusiksi ja kaapeistakin vain ovet vetimineen. Toivon kuitenkin että tällä edullisellakin remontilla olisi iso vaikutus keittiön ulkonäköön. Laitan kuvia sitten kun valmista, niin voitte arvioida lopputuloksen.

Olisi kiva kuulla millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Lisäksi jos olette toteuttaneet samantyyppistä keittiöremonttia, niin olisi mahtava nähdä kuvia millaisia keittiöitä teillä nyt on! Ihanaa kesää ja kuullaan taas!

(Visited 60 times, 1 visits today)